Fixie (Basikal Idamanku) ^_^




Assalamualaikum kawan-2 ..ari nie akim nak cite la skit pasal bende kat ats tu .you all tau tak ape kat ats tu ?? haha . mesti la you all tau kan tu FIXIE ..haha ape la akim nie kan sengal je tnye soalan bodo kat korang .ok-2 kite berbalik pasal cite tadi .akim da lame impikan FIXIE nie .bile la kan akim nak dapat FIXIE nie .akim tgok FIXIE nie makin lame makin famous plak .harap-2 akim dapat la FIXIE nie kan .you all mesti ade kan FIXIE mcm nie ?untung la sape yang ade FIXIE nie .tinggal lagi berape ari jer BIRTHDAY akim hope my mum blikan akim FIXIE nie .akim nak sgt FIXIE mcm kat ats tu .alangkah bahagie nye kalau akim ade FIXIE mcm kat ats tu . :) HEE .


Eh ,,ok laa smpai sini jer la akim nak cite .hope akim dapat la FIXIE mcm yg kat ats tu  .
Papay kawan-2.

No comments:

Post a Comment

Powered by Blogger.