Birthday Aku :DD

Hey-2 arinie akim ade new story laa :D .korang tau tak semalam ary ape ?mesti la tau kan .semalam ary selase .dan semalam BIRTHDAY aq  .dan semalam la bermule nye akim genap 16 tahun :D .haha dah tue kan akim nie .sekejap jer akim nie da 16 tahun .pagi-2 jer akim bangon tido semalam mama akim da wish akim .huhu suke nye akim .mama said : selamat hari jadi anak ku .semoga menjadi anak yang baik .haha :DD .ok-2 kite berbalik pade cite yang tadi .btw thanx to my honey <3 coz die lah orang yang pertame yang wish birthday akim .ILOVEUSOMUCH SAYANG <3<3<3 n kepada yang wish akim kat FB semalam thanx sgt-2 .
Bile kawan-2 akim tau jer semalam birthday akim .die orang mule la prepare barang nak kene kan akim .aduhh nie yang akim tak suke nie .benci-3 !! haha :DD .tapi best jugak kene baling telur,tepung .haha :DD .bukan nye selalu pon akim kene .setahun sekali jer.so tak pelaa .thanx kawan-2 sbb susa-2 jer abis duit nak beli barang semate-2 nak kene kan akim jer . :DD .Part-1 da lepas .part-2 dgn part-3 mungkin esok .aduhh kene lagi .haha :DD sabo jer la akim .nnty mase birthday kawan kau .kau pulak la kene kan dye .:DD .cite psal gift plak .tade sape pon yang bagi akim gift .ksian akim kan . :'( .tapi mama akim kate nak bagi akim gift .but tade pon .huwaa :'( .tape la akm .kau tu kan da besar ,buat ape nak gift-2 lagi . :') .

eh samapi sinie jer la akim nak share story akim kat korang .
byebye-2 n HAPPY BORNDAY akim .haha :DD . dah tue dah kau . :DD

2 comments:

Powered by Blogger.